Images tagged "moodboard"

no images were found

Tidligere innlegg:

 1. Virginie Jensen on 4. juni 2024 at 14:45 said:

  Kjære Simone,
  Tusen takk for en flott hageplan. Det har vært en fornøyelse å samarbeide med deg Simone! Vi hadde en klar visjon om hvordan den lille hagen vår skulle se ut. Vi var aldri i tvil da du kom på besøk første gang, om at du var den rette person til å utforme hagen slik vi så den for oss. Du er flink til å lytte og vi føler at du har forstått oss og våres behov. Du er profesjonell, ryddig og kunnskapsrik. Vi er veldig fornøyde med hele prosessen og vi gleder oss stort til å se resultatet og å kunne nyte hagen vår.
  Mille mercis!

 2. Pernille Lykke Pedersen on 10. mars 2023 at 14:25 said:

  Når mennesker skaber drømme og hjælper andre mennesker med at realisere deres drømme – det er akkurat hvad du har gjort for mig Simone

  Jeg har mange ønsker og store drømme for min have: naturalistisk have, børnevenlig have, spiselig have, insektvenlig have, udforskende have og meget mere. Du lyttede, målte og tegnede og så sendte du mig billeder og oversigt over min drømmehave – nu på papir i udførlig form.

  Noget jeg aldrig selv ville kunne gøre, fordi det er så detaljeret, så fyldt med kundskab om plantearter, placering, estetik og alt den anden viden og erfaring du bærer rundt på. Det er gennemgående proffessionelt og din ærlighed ift realisering, materialevalg osv har hjulpet mig meget.

  Jeg glæder mig til at så, vande og bygge min drømmehave efter kyndig hjælp fra dig. Tak for dig Simone og tak for dit flotte arbejde☘

 3. Ole Jan Myhre on 21. august 2022 at 20:03 said:

  Tusen takk Simone for en flott plan for vår forestående oppgradering av gårdsplass og hage på framsiden av huset vårt. Det har vært en hyggelig prosess og den endelige planen er flott og gjennomtenkt. Anbefaler alle å vurdere Simone for råd og hjelp til hagedesign.

 4. Lena Svendsen on 13. september 2021 at 11:19 said:

  Tusen, tusen takk Simone for en flott,grundig og gjennomført hageplan! Du er profesjonell ut til fingerspissene og det var en sånn glede å samarbeide med deg hele veien! Du lyttet til alle ønsker og fant de beste løsningene, som er både funksjonelle, praktiske og vakre samtidig !! Veldig takknemlig!
  Jeg kan trygt og varmt anbefale deg til alle som skal anlegge hage!

 5. Thorvald Grung Moe on 19. oktober 2020 at 22:20 said:

  Takk for hjelp med utforming av ny hage, Simone. Du hjalp oss å komme til enighet om en Flott hageplan som vi nå er nær ferdig med å få på plass. Fine harmoniske linjer, og gode plantevalg. Vi fikk med oss de viktigste på salg nå i høst, men må nok supplere til våren. Gleder oss til å se hvordan det blomstrer til neste år.

 6. Trude Krogseng on 11. februar 2020 at 18:47 said:

  Tusen takk for flott gjennomført oppdrag! Du har virkelig truffet blink, jeg hadde mange ønsker for en liten hage ved kysten! SÅ fine og detaljerte tegninger, så jeg gleder meg til å starte arbeidet til våren.
  Hilsen fra Trude

 7. Catharina Carming Vestmoen on 21. oktober 2019 at 21:34 said:

  Kjære, Simone
  Tusen, tusen takk for en fantastisk fin, grundig og gjennomført hageplan. Det har vært en fryd å samarbeide med deg!! Du er profesjonell ut i fingerspissene og vi har satt sånn pris på din strukturerte måte å jobbe på og at du hele veien har vært lydhør for våre ønsker/behov og har kommet med så gode, gjennomførte og kreative løsninger.
  Vi kan trygt og varmt anbefale deg til alle som trenger hageekspertise og mener det er veldig vel verdt investeringen

 8. Ragnhild Aanderaa on 11. juni 2019 at 09:20 said:

  TUSEN TAKK SIMONE !!
  Etter å ha flyttet inn i heilt nytt hus med liten liten hage, med hus tett i tett og der det var svært vanskelig å sjå den romantiske Hagen me hadde drømt om – med planter som skulle blomstre gjennom heile sesongen i tillegg lettstelt og unik ……. så kom du.
  Du skapte alt me kunne drømme om. Din kunnskap om alt frå Stein, grus, planter og design og nøyaktighet er så flott.
  Vil og føye til all flott dokumentasjon me har fått, nøyaktig beskrivelser av planter hefter om stell og all info utstyr. Mykje er så vakkert illustrert – at me ønsker å ha det på veggen ☺️
  Eg kan SÅÅ varmt anbefaler Simone til alle der ute.
  Takknemlig .

 9. Anne Gro Semb on 19. januar 2017 at 16:49 said:

  Vi hadde i lengere tid prøvd å finne løsninger for å få hagen vår mer lun/koselig, men skjønte at dette trengte vi hjelp til. Vi kontaktet Simone. Det har vi ikke angret på! Hun er lett å samarbeide med og har mye kunnskap. -Flink til å lytte og åpen for våre ønsker. Hagen har flere gamle frukttrær – kunne vi beholde dem? Hun kom med mange gode tips og forslag og mente bl.a. at frukttrærne skulle få leve videre. Vi har fått en detaljert og oversiktlig hageplan med mye informasjon om planter og stell – en fin sammenplanting av blomster og busker. Gleder oss til oppstart når våren kommer. Tusen takk til deg Simone!

 10. I would like to congratulate hage-design on the quality of their design work. Your designs show a great deal of care matching site conditions to client needs. Your clients are lucky to have you provide such detailed work for them. Not many designers would put that amount of effort into a job.

  Congratulations from the developer of gCADPlus, landscape design software used by hage-design. Thank you for allowing us to add your designs to our gallery.

 11. Solveig og Egil Søyland on 21. desember 2016 at 09:42 said:

  Tusen takk for en flott hageplan. Problemet med å forvandle en stor plen til en trivelig hage er ikke lett når en mangler nødvendig kunnskap. Både utseende, valg og tilpassing av planter på riktige steder er en stor utfordring, og kan bli en dyr lærepenge. Samarbeidet med deg, og den utførlige og grundige planen din, med informasjon om plantene og behandling av disse har gitt oss stor inspirasjon. Så nå gleder vi oss til å sette igang. Min anbefaling til dere som skal anlegge hage, kontakt Simone. Tusen takk igjen for en flott jobb.

 12. Mona Christensen on 5. august 2016 at 11:25 said:

  I en steinrøys er det ikke enkelt å planlegge hage…og helst en som er helt vedlikeholdsfri….noe en hage aldri er i flg Simone :). Men etter flere møter hvor vi kom med våre ønsker og Simone kom med gode løsninger endte vi opp med en hageplan som vi er veldig fornøyd med. Veldig fornøyd med at her er det lagt opp slik at en kan begynne i det små….og så utvide etterhvert, og gode løsninger ang terrasse/blomsterkasser/pergola…så snekkeren er på saken. Så trenger du hjelp med hage/uteområde kan vi virkelig anbefale Simone 🙂

 13. Ingjerd Haukvik on 25. januar 2016 at 13:53 said:

  Vi har nå mottatt hageplanen som vi er godt fornøyd med. Hagen er liten og den skulle være lettstelt, ingen plen å slå, og det har vi fått. Vi hadde et godt samarbeid undervegs hvor ønsker og forslag ble diskutert. Det blir spennende å sette planen ut i livet. Tusen takk for godt og kreativt samarbeid.

 14. Karianne Lamm-Kittelsen on 18. januar 2016 at 21:12 said:

  Tusen takk for den flotte hageplanen! Jeg ble så glad da jeg åpnet pakken fra deg 🙂 du har forstått meg, sett mine ønsker og levert deretter. Fine sammensetninger av planter med god variasjon for en stor hage. Du er nøye og detaljert og planene dine er forståelige og grundige. Jeg gleder meg til å se hagen vår gro frem litt etter litt og forvandle en stor gressplen til en spennende hage med duftende blomster og lune kroker… Tusen takk igjen 🙂

 15. Morten Andresen on 26. juli 2015 at 14:01 said:

  Vi er godt fornøyd med din jobb og er med glede et sammhetsvitne for det.

 16. Marianne Wighus on 11. september 2014 at 10:53 said:

  Tusen takk Simone for ditt grundige og kreative arbeid i forbindelse med planleggingen av hagen vår. Det var inspirerende å samarbeide med deg, du var lydhør for våre ønsker og du kom med faglige gode innspill. Hageplanen du ga oss var flott og grundig gjennomarbeidet. Jeg har vist hageplanen fram til venner og kjente og kan med stor glede anbefale deg. Planteplanen ga jeg til et gartneri som fant fram plantene jeg trang. Dette sparte meg for mye jobbing. Du hadde også laget planteforslag på alternative planter som gartneriet også benyttet. Planteanvisningen du beskrev er nyttig nå når det går mot høst. Den viser hvordan plantene skal stelles for at de igjen skal blomstre neste sommer.
  Denne sommeren fikk vi realisert noe av planteplanen og jeg gleder meg til kommende sommer hvor mer av disse planene skal realiseres. Tusen Takk!